Arbetsledare industrisanitet


Plats: Norrköping
Sista ansökningsdag: 2017-04-09

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 27 000 svenska lantbrukare, har 10 500 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga producent och leverantör av spannmålsbaserad drivmedelsetanol. Anläggningen är samtidigt en av Sveriges största tillverkare av proteinråvara till foder. Vi är ca 80 medarbetare och omsätter ca 1,5 miljarder kr.


Agroetanol är inne i en positiv utvecklingsfas och söker nu en engagerad och strukturerad arbetsledare med ansvar för att säkerställa att vi har väl fungerande renhållning och sanering inom vår anläggning. Eftersom vi har höga krav på renlighet inom delar av vår verksamhet är detta en viktig funktion.

 

Arbetsbeskrivning

 

  • Leda, medverka i, och fördela rutinarbetsuppgifter rörande sanering och renhållning
  • Proaktivt arbeta med förbättringsåtgärder
  • Vara behjälplig med bemanning
  • Beställa arbeten internt såväl som genom externa partners
  • Beställning av förbrukningsmaterial
  • Uppföljning av genomförda arbeten
  • Kostnadsuppföljning

 

Du ska vara den drivande personen när det gäller att hålla rätt standard i våra rena zoner. Du är vår expert på detta område med kunskap som gör att du kan utbilda och godkänna ny personal för arbete i rena zoner. Du ska upprätthålla våra befintliga rutiner och förväntas även förbättra dessa samt våra dokumentationssystem. Då vårt arbetssätt utgår från metodikerna LEAN  och 5S är det bra om du är bekant med dessa.

Vem är du?

Som person är du driven och självgående. Då arbetet stundtals ger oplanerade aktiviteter är det en förutsättning att du är flexibel och stresstålig. Då Agroetanol är ett bioraffinaderi med en tydligt grön profil ser vi gärna att du har intresse för frågor inom förnybarhet, hållbarhet och att jobba med grön omställning.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som minst har gymnasial utbildning. Du har tidigare arbetsledarerfarenhet, gärna från olika former av industriarbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med dokumentationssystem och affärssystem.

Vi gör urval löpande varför annonsen kan komma att tas bort innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktperson

Peter Nimrodsson, Produktionschef tel: 010-556 14 37

Pernilla Kark, HR-chef, tel: 010-556 97 17

 

Fackliga företrädare:

Ledarna: Svan Kristinsson tel: 010-556 14 48

Unionen: Johan Sjödell tel: 010-556 14 76

Sveriges Ingenjörer: Anders Romlin tel: 010-556 14 64

 


Kontaktuppgifter

Peter Nimrodsson
Tel: +46 105561437