Distriktschef / Småland – Kalmar

Business area/Company
Last day to apply:

Drivs du av försäljning och att bygga förtroendeingivande relationer med kunder? Vill du arbeta med välkända varumärken och för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen? Vi söker nu en Distriktschef till våra Koloniala varumärken Kungsörnen, AXA, Start, Finn Crisp och GoGreen för Småland – Kalmar med omnejd som bostadsort.  

 

Arbetsuppgifter:

Som Distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du försäljnings- och resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Du säljer in och följer upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Dessutom arbetar du aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för Lantmännen och våra kunder inom våra kategorier. Rapporteringen görs till din Regionala försäljningschef Peter Sandström.

 

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning, gärna påvisade resultat hur du ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller exponeringsmetoder
 • Brinner för försäljning och kundvård
 • Utmärkta kunskaper inom dagligvaruhandeln
 • Goda kunskaper inom ekonomi
 • God datorvanan och behärskar Officepaketet
 • Flytande tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska
 • B-körkort

 

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du är driven, positiv och att bygga långsiktiga kundrelationer ligger i din natur. Du är en lagspelare som värdesätter att tillsammans med dina kollegor skapa ett engagerat team. Då arbetet innefattar mycket resande från kund till kund i ditt distrikt så är självständighet, social och kommunikativ förmåga avgörande. Vi värdesätter högt att du har rätt inställning och självklart delar du Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

 

Lantmännen Cerealia erbjuder dig:

 • En utmanande säljroll med stort eget ansvar
 • Arbete i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter
 • Tjänstebil
 • Arbetet som distriktschef är till stor del självständigt men du kommer att ingå i ett sammansvetsat team inom ditt distrikt

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid (100%) med tillträde senast 2020-02-01 t.o.m. 2021-02-01.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen att ansöka redan idag, men inte senare än 24 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten, kontakta Peter Sandström (Regional Försäljningschef) på telefonnummer 070-927 87 98.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.