Kommunikatör, Malmö

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker vi en engagerad kommunikatör till Division Lantbruk i Malmö. Är du redo för din nästa utmaning inom kommunikation? Då tror vi att detta kan vara något för dig!

Det här kommer du att göra

Du kommer framförallt vara huvudansvarig för vår interna kommunikation, men att arbeta med marknadskommunikation nära våra affärer kommer också vara ett spännande uppdrag inom rollen. Du blir huvudredaktör för vårt intranät där du lägger upp nyheter, meddelande samt utbildar redaktörer. Andra viktiga arbetsuppgifter är att skapa events och projektleda mässor. Du kommer även att arbeta nära vår HR- avdelning i olika kommunikationsinsatser.

I din vardag arbetar du kreativt genom att bland annat skapa artiklar, texter, filmer, presentationer, bilder och annonser i Adobe CS6.

För att trivas i rollen behöver du kunna arbeta både strategiskt och hands-on. Du har erfarenhet av att formulera effektiva texter för alla sorters kanaler. Det är även viktigt att du kan projektleda olika slags projekt som mässor och trycksaksproduktioner.

Tjänsten är ett vikariat under ca ett års tid, beroende på när du kan starta, och du utgår från vårt kontor i Malmö.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Kunskap om och erfarenhet av all slags kommunikation: intern, extern och marknadskommunikation
  • Erfarenhet av både print och digital kommunikation, inkluderat sociala medier
  • Erfarenhet av projektledning inom kommunikation
  • Vana av att arbeta i Indesign, Photoshop, Illustrator och PowerPoint
  • Erfarenhet av att producera enklare filmer

Du är:

  • En duktig skribent/copywriter – säker på rubriker och korta budskap men även längre texter
  • Lösningsorienterad och produktiv
  • Nyfiken och passionerad
  • En lagspelare som vågar testa nya vägar och påverka vår väg framåt
  • Självgående med förmågan att själv organisera din arbetsdag och utnyttja tiden effektivt

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som kommunikatör kan vi erbjuda dig ett utvecklande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Låter det intressant? 

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 15 november 2019. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Kullsten, HR Business Partner, på hanna.kullsten@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Contact

Hanna Kullsten
Phone: +46 010-5561255

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.