Miljö- och Kvalitetsingenjör

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Miljö- och kvalitetsingenjör, Lidköping

Är du nyfiken och drivs av möjlighet att få vara med och jobba i ett växande bolag med bred produktportfölj? Vill du vara med och planera och utveckla vårt arbete med kvalitet och miljö i en spännande miljö med högt tempo? Vi ser att du på ett strukturerat sätt skapar förutsättningar för oss att fortsätta växa och kontinuerligt förbättras med avseende på miljö och kvalitet.

 

Det här kommer du göra:

I den här varierande rollen kommer du arbeta både långsiktigt och i den direkta verksamheten. Du kommer ansvara för det löpande miljöarbetet på anläggningen och sköta både rapportering och hantering av avvikelser likaså förebyggande arbete och riskbedömningar. Förutom att vara organisationens interna expert på miljöfrågor kommer du även ha många externa kontakter med myndigheter och revisionsorgan. Vidare kommer du vara en del av att utbilda verksamhetens medarbetare inom området kvalitet och miljö samt bidra till att våra interna revisorer har tillräcklig kunskap inom miljöområdet. Du kommer att delta i och leda projekt på miljö och kvalitetsområdet samt vara stöd till produktionsavdelningarna i miljö och kvalitetsarbetet.

 

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

  • Utbildad Högskoleingenjör inom Miljöteknik/Livsmedelsteknik.
  • Erfarenhet av Miljö/Kvalitetledningssystem samt ISO14000 standarden.
  • Goda kunskaper om miljölagstiftning.
  • Du har mer än två års erfarenhet i yrket, meriterande inom process och livsmedelsindustrin.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kunskap i Office-paketet.
  • Du har goda kunskaper och erfarenhet av analysverksamhet, förbättringsarbete och projektledning.

 

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

 

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden, i olika länder och kulturer. Let’s reimagine your career!

 

Låter det intressant? Vi hoppas det! Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta personerna angivna i denna annons. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Anna Árnadóttir
Phone: +46 010-556 82 69
Tobias Hermansson
Phone: +46 010-556 31 18

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Reppe processar vete till högförädlade produkter, som säljs till kunder inom ett brett spektra av industrier runt om i världen. Vi är det ledande stärkelseföretaget i Norden med en bred produktportfölj som består av vodka, stärkelse, gluten och foder. Produktionen bedrivs i Lidköping och vi är cirka 65 anställda. Vår omsättning är cirka 500 MSEK och vi befinner oss i en tillväxtfas. Läs mer på www.reppe.se