Processoperatör, Åhus

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Processoperatör, Åhus

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Foderfabriken i Åhus tillhör Division Lantbruks produktionsorganisation. Här tillverkar vi ca 280 000 ton foder om året till kor, grisar och höns och är 13 medarbetare. I Åhus finns även en lagercentral och en anläggning för hantering av spannmål. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss! 

Det här kommer du att göra

Som processoperatör arbetar du varierat med processuppföljning, förbättringsarbete, delta i både interna och externa revisioner, riskbedömningar och hygienarbete. Vidare kommer du att arbeta med reklamationer, avvikelser och HACCP arbetet. Utöver detta kommer du att vid behov även att arbeta i produktionen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Erfarenhet av arbete inom någon form av process
  • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
  • Kvalitetsmedveten
  • Kommunikativ
  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

 Du delar våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att varje medarbetare utvecklas och känner engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid, vid arbete i produktion förekommer skift. 

Placeringsort är Åhus och du rapporterar direkt till driftchefen för foder i Åhus.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 15 december 2019. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Torsten Grönvall, Driftchef Foder, på 010-556 02 87. Vi ser fram emot din ansökan!

Contact

Torsten Grönvall
Phone: +46 010-5560287 Phone: +46 070-5892887

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.