Processoperatör, Strängnäs

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Processoperatör, Strängnäs

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Spannmålsanläggning i Strängnäs tillhör Division Lantbruks produktionsorganisation. Här tar vi årligen emot och hanterar 150 000 ton spannmål, varav 70 000 ton under skördesäsongen. I Strängnäs är vi 4 ordinarie medarbetare och under säsong ca 13. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss!

Det här kommer du att göra

Som processoperatör i produktionen har du ett varierande arbete där du arbetar med mottagning, torkning, rensning och utlastning av spannmål. I dina arbetsuppgifter ingår även förbättrings och hygienarbete. Även en del reparationsarbete ingår vilket betyder att du inte får ha ”tummen mitt i handen”. Spannmålshanteringen är livsmedelklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enlighet med gällande krav. Under skördesäsongen innefattar dina arbetsuppgifter även att utbilda och arbetsleda säsongspersonal.  Arbetet innehåller både självständigt arbete som arbete i grupp. 

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Erfarenhet av arbete inom någon form av process
  • Grundläggande datorkunskaper och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT-system
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar
  • Hjullastarkort

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
  • Kvalitetsmedveten
  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen
  • Kommunikativ och har en naturlig känsla för service
  • Tekniskt kunnig

Du delar våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Arbetstiden är normal dagtid men skiftgång under skördesäsong. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online. Sista ansökningsdagen är den 30/11, men vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Ola Alderfalk, driftschef, på ola.alderfalk@lantmannen.com eller 010- 556 3009. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Contact

Ola Alderfalk
Phone: +46 105563009 Phone: +46 761404235

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.