Projektledare till Marknadsavdelningen (Praktik)

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Lantmännen Cerealia letar nu efter en praktikant till marknadsavdelningen till vårt Stockholmskontor, som kan projektleda tävlingen SkolmatsGastro inför och under tävlingen 2020.

SkolmatsGastro, SM i skolmat, är en av Sveriges största tävlingar inom skolmat. Tävlingen som anordnas vartannat år av Lantmännen Cerealia, startades 2008. Syftet med tävlingen är att lyfta fram skolkockarnas arbete och verka för en bra matkultur i skolan. I Sverige lagas över en miljon skolmåltider per dag och med tävlingen vill vi sätta skolmaten i fokus.

 

Det här kommer du att göra

Du kommer att projektleda tävlingen SkolmatsGastro 2020, SM i skolmat, där du ansvarar för att implementera projektplanen som tagit fram. Som exempel på uppgifter så kommer du: samla in och gå igenom ansökningar, boka in möten med projektgruppen, kommunicera ut deadlines och se till att berörda parter får information i tid, kontakta deltagare och press, beställa priser, uppdatera sociala mediekonton med mera. Dina primära kontaktytor kommer att inkludera marknadsorganisationen, säljchef för offentlig sektor, reklambyrån, samt de tävlande. Och du kommer även att få möjligheten att jobba med en handfull utvalda projekt som är kategoriöverskridande.

Du rapporterar till vår Concept Activation Manager och utgår från Stockholmskontoret. Praktiken är heltid januari-april (öppet för diskussion).

 

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Du genomför just nu din universitetsutbildning eller YH utbildning, gärna inom marketing, business eller ekonomi.
  • Som projektledare för SKMG behöver du vara detaljorienterad och strukturerad
  • Har du erfarenhet av att koordinera större projekt med många parallella uppgifter, gärna inom marknad och kommunikation, så är det meriterande
  • Du är noggrann, tydlig och kan hålla många bollar i luften samtidigt
  • Du behöver ha vana att kommunicera med många olika intressenter
  • Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med digitala kanaler och hemsidor

 

Förutom ovan, vem är du?

  • Vi ser att du är strukturerad och lösningsorienterad med ett positivt mindset
  • Det är ett plus om du brinner för business och marknadsföring och är en riktig doer
  • Du är svensk-och engelskspråkig och är bekväm i att kommunicera både i tal- och skrift
  • Du är en lagspelare och sätter laget framför jaget men vågar samtidigt ta egna initiativ med starkt ägandeskap

 

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med en växande verksamhet i över 20 länder och i hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsför vi ett stort sortiment av hälsosamma och näringsrika produkter. Främst spannmålsbaserade varor, som mjöl, gryn, müsli, knäckebröd och pasta, men också färdiglagade rätter och mycket mer. Några av våra varumärken är AXA, Finn Crisp, Kungsörnen, GoGreen och Gooh!

 

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Låter tjänsten intressant?

Vi hoppas det! Tveka då inte utan skicka in din ansökan! Det gör du genom att skicka in ditt CV och personliga brev senast den söndag den 10 november 2019. Urval kommer att ske löpande, och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Du kan läsa mer om Lantmännen Cerealia på lantmannencerealia.com och har du några funderingar eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta Ellen Runngren, Concept Activation Manager Baking & Cross-Category, +46 70 657 92 34

Vi ser fram emot att höra av dig!

Let´s reimagine the world of grain.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.