Underhållstekniker el/automation, Norrköping

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Vi på Lantmännen Agroetanol ämnar utöka underhållsavdelningen med två underhållstekniker inom el/automation.

Det här kommer du att göra

Dina arbetsuppgifter består till stor del av felsökning, reparation samt förebyggande underhåll- och förbättringsarbete. Du kommer att representera underhållsavdelningen i olika tvärfunktionella förbättringsgrupper. På sikt kommer du, tillsammans med övriga eltekniker, ha beredskap. Du kommer att rapportera till Underhållschefen. Rollen erbjuder chansen till ständigt lärande och personlig utveckling.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • gymnasial utbildning med inriktning el/automation eller liknande
  • stor erfarenhet av elektriskt underhållsarbete inom processindustrin eller liknande
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort

Det är meriterande om du har jobbat med någon form utav DCS eller PLC system och har allmänt god datorvana. Har du dessutom jobbat med underhållssystemet IFS ser vi det som ett stort plus. Med fördel har du någon form av erfarenhet utav kontinuerligt förbättringsarbete (t.ex. LEAN).

Du är

  • ansvarstagande och kan ta egna initiativ
  • stresstålig och bra på att prioritera
  • serviceinriktad och har lätt för att samarbeta
  • kommunikativ och har en god förmåga att skapa fungerande relationer med ett stort antal externa och interna kontakter

Vad vi kan erbjuda dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Samt att du kommer inneha alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ.

Together we reimagine the world of grain.

Sök redan idag!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Facklig representant

Lars Karlsson, IF Metall                 010–5560173

Contact

Ola Höjer
Phone: +46 105561463 Phone: +46 702108368

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.