Vedligeholdelsesleder til stort industribageri

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Har du lyst til at være en bærende kraft, når det handler om at sikre stabiliteten og udviklingen i vores produktionsmiljø, der kører 24/7? Og kan du motivere et team til at opnå de fastsatte mål uden at gå på kompromis med sikkerheden?

Afdelingen

Som vedligeholdelsesleder kommer du til at arbejde i vores vedligeholdelsesafdeling med reference til vores tekniske chef. Afdelingens mål er førsteklasses vedligehold af produktionsudstyret samt at yde en god service til vores interessenter som er produktion, kvalitet, rengøring, distribution, administration og produktudvikling. Jo bedre vi er til vedligehold, jo mere effektivt køre linjerne, og det kan ses direkte på bundlinjen.  

Vi brøster os af at være en afdeling, hvor der er en god tone med masser af humor og fleksible kolleger, som arbejder skulder ved skulder og hjælper hinanden, når der er brug for det.

Ledelse, udvikling og drift

Dit overordnede mål er at motivere og supervisere dine medarbejdere, så I gennem OEE sammen leverer det serviceniveau, der forventes inden for tid, kvalitet og cost standarder. Dette gælder naturligvis for både ift. planlagt vedligehold og uforudsete driftsforstyrrelser. Det er din opgave at komme med input og tænke kreativt i forhold til hverdagens udfordringer, og du vil sammen med resten af afdelingen blive målt på teknisk oppetid, servicen ud mod produktionen, arbejdsmiljø og budget.

Du får ledelsesansvar for 14 teknikere deraf 2 lærlinge, og du udvikler til stadighed vedligeholdelsesteamets kompetenceniveau, så det dækker alle typer udstyr. Du udarbejder instruktioner og vejledning til medarbejderne og godkender tidsregistrering til løn.

Du er foregangsmand, når der gælder at sikre høje sikkerhedsstandarder og for at udvikle en kultur, der arbejder mod ”nul ulykker” og altid holder arbejdsområdet sikkert og rent ved brug of 5S.

Der kan i hverdagen være brug for, at du også hands on deltager i forbindelse med større vedligeholdelsesopgaver. 

Handlekraftig leder

Du har erfaring med vedligehold af udstyr i et produktionsmiljø eller som fx værkfører i autobranchen og har kombineret din erfaring med uddannelse som fx mekaniker, maskinmester, automatiktekniker, ingeniør eller lign.

Du har gode formidlingsevner, og du har det godt med at kommunikere med alle niveauer i organisationen også på engelsk. For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har energien og personligheden til konstant at motivere og instruere dit team til at nå de fastsatte mål, og vi forventer, du har nogle års ledelsesmæssig erfaring.

Du er målrettet og handlekraftig samtidig med, at du har empati og kan drage omsorg for dine medarbejdere.

Du kan planlægge dit arbejde selv og formår at få tingene afsluttet, når du systematisk og målrettet tager problemerne i opløbet og holder hovedet koldt i pressede situationer.

Jobbet giver mulighed for at udvikle en velfungerende afdeling, hvor der er tid til sparring og vidensdeling i hverdagen, engagerede og dygtige medarbejdere og tæt samarbejde med den tekniske chef og vedligeholdelsesspecialisten i afdelingen.

Lantmännen Unibake er en international bagerikoncern, der er markedsleder på sit felt, og som producerer og leverer frosne og friske bagerivarer til foodservice og detail. Vi servicerer vores kunder døgnet rundt og verden over og er drevet af et stærkt ønske om at styrke og udvikle vores kunders forretning ved at levere produkter og innovative løsninger af høj kvalitet. Alt, hvad vi gør, er forankret i høj fødevaresikkerhed og en grundlæggende omtanke for den natur, der omgiver os, og som vores ejere lever af.

Fra det internationale hovedkontor i København driver vi 36 moderne bagerier i 16 forskellige lande – vores danske bagerier ledes fra lokale kontorer i henholdsvis Hvidovre og Horsens. Lantmännen Unibake står bag en række velkendte brands som Schulstad, Schulstad Bakery Solutions, Hatting, Bonjour og mange andre. Vi beskæftiger 6.000 medarbejdere i 21 lande og omsætter årligt for mere end EURO 1,1 milliarder. Læs mere på www.lantmannen-unibake.com