Vedligeholdelsestekniker Nat Holstebro

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Vi søger en vedligeholdelsestekniker til vores moderne industribageri i Holstebro. Vi producerer bake off brød til bl.a. kantiner, restauranter, tankstationer m.v. Du kommer til at indgå i et dynamisk team af 14 fleksible og engagerede medarbejdere i vedligeholdelsesafdelingen.

Der produceres i 3-holdsskift 5 dage om ugen på hverdage, hvor du kommer til at indgå i en arbejdsplan med fast natholdsarbejde. Søndag kl. 22:45 - 07:15 mandag-torsdag: 23:30 -07:15

Fejlfinding, reparation og vedligehold – det er lige dig!
Du skal, sammen med dygtige kolleger, medvirke til fejlfinding, reparation, optimering og vedligeholdelse af maskiner og udstyr på vores produktionsanlæg, hvor meget er automatiseret via procesanlæg. 

Du har flair for el-teknik og fejlfinding
Du er uddannet elektriker (industri), automatikmekaniker eller har anden relevant håndværks­mæssig baggrund. Desuden har du kendskab til PLC-styring, datatransmission, frekvensomformere, el-styring.

Vigtigst er det, at du har flair for og interesse for løsning af tekniske problemstillinger og fejlfinding samt vedligeholdelsesopgaver.

Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner, er fleksibel, kan arbejde selvstændigt og struktureret, når du selv er med til at planlægge din hverdag.


Har vi fanget din interesse?

Vi tilbyder et job i en virksomhed, der har fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø, såvel fysisk som psykisk, ordnede forhold og attraktive personaleordninger. 

Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i en attraktiv og dynamisk virksomhed, hvor de grundlæggende værdier er Åbenhed, Helhedssyn og Handlekraft, og hvor dine initiativer er en vigtig del af virksomhedens udvikling. Vi tror på, at den enkeltes initiativ og ansvarlighed, i forhold til både opgaver og egen udvikling, er elementerne der driver værket.

Vi skaber merværdi for vores kunder via en stærk LEAN kultur, og derfor er det vigtigt, at alle vores medarbejdere er holdspillere, og ved, at hver enkelt medarbejders arbejdsindsats er vigtig. Man er forpligtet over for sit team og virksomheden. Vi arbejder for hinanden, og med hinanden.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og lokalaftale.


Er det dig, vi leder efter?
 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Teamleder Henrik Hornstrup – 40 37 00 16 – henrik.hornstrup@lantmannen.com eller

Teknisk chef Nicolaj S. Poulsen – 91 17 67 25 nicolaj.poulsen@lantmannen.com


Tiltrædelse: Hurtigst muligt - Ansøgninger behandles løbende.

Lantmännen Unibake er en international bagerikoncern, der er markedsleder på sit felt, og som producerer og leverer frosne og friske bagerivarer til foodservice og detail. Vi servicerer vores kunder døgnet rundt og verden over og er drevet af et stærkt ønske om at styrke og udvikle vores kunders forretning ved at levere produkter og innovative løsninger af høj kvalitet. Alt, hvad vi gør, er forankret i høj fødevaresikkerhed og en grundlæggende omtanke for den natur, der omgiver os, og som vores ejere lever af.

Fra det internationale hovedkontor i København driver vi 36 moderne bagerier i 16 forskellige lande – vores danske bagerier ledes fra lokale kontorer i henholdsvis Hvidovre og Horsens. Lantmännen Unibake står bag en række velkendte brands som Schulstad, Schulstad Bakery Solutions, Hatting, Bonjour og mange andre. Vi beskæftiger 6.000 medarbejdere i 21 lande og omsætter årligt for mere end EURO 1,1 milliarder. Læs mere på www.lantmannen-unibake.com