Kontrollrumsoperatör, Norrköping

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö? Just nu söker vi Kontrollrumsoperatörer till vår anläggning i Norrköping.

Det här kommer du att göra

Som skiftgående Kontrollrumsoperatör arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och styr produktionsanläggningen mot uppsatta mål genom att arbeta med ständiga förbättringar. Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat övervaka och styra produktionen från kontrollrummet, genomföra rondering av anläggningen enligt uppsatta rutiner samt identifiera och lösa tekniska fel. Som kontrollrumsoperatör kommer du att delta i utvecklingsprojekt rörande produktionen samt delta i förbättringsarbetande team. För rollen krävs erfarenhet och kunskaper i Excel.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • teknisk gymnasieutbildning
  • flera års erfarenhet från processindustri
  • goda kunskaper i svenska och engelska

Det är ett plus om du dessutom har högskoleutbildning inom process- eller kemiteknik. Erfarenhet av spannmål och foderhantering är meriterande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av skiftarbete.

Du är:

  • ansvarstagande, flexibel och positiv
  • driven och självgående
  • kvalitets- och säkerhetsmedveten
  • noggrann och kan arbeta systematiskt
  • bekväm att arbeta såväl i grupp som självständigt

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Samt att du kommer inneha alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ. Together we reimagine the world of grain.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka in din ansökan redan idag! Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdagen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftchef Natalia de Paula på +46 105 560 818.

 

Facklig representant:

Lars Karlsson, IF Metall                                 

+46 105 560 173

Contact

Natalia de Paula
Phone: +46 105560818

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.