Kundmottagare Umeå

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Swecon Anläggningsmaskiner söker nu en kundmottagare med teknisk kompetens och god administrativ förmåga till vår serviceanläggning i Umeå. Du kommer att vara vårt ansikte ut mot våra kunder och att fungera som länk till vår egen servicepersonal på anläggningen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och fördela verkstadens arbete samt se till att kontakten med kunder och leverantörer sker på ett fullgott sätt.  

Dina arbetsuppgifter omfattar bl a:

  • Verkstadsadministration, fakturering, hantering reklamationer mot leverantörer.
  • Tidsrapportering, kontering leverantörsfakturor.
  • Kundmottagning via telefon och i verkstad.
  • Tillsammans med verkmästare se till att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra service- och reparationsarbeten

Vi söker dig som har relevant utbildning och bakgrund, är serviceinriktad, ordningsam och har god administrativ förmåga. Du stimuleras av att arbeta i ett högt tempo med mycket kundkontakter, du har lätt för att samarbeta samt har god PC-vana. Du behärskar förutom svenska i tal och skrift även engelska då en stor del av reklamationshanteringen sker på engelska. Tidigare erfarenhet inom fordonsinriktad verksamhet och goda fordonstekniska kunskaper är mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast den 23 juni.

För mer information om tjänsten kontakta:
Roger Forsgren, platschef Umeå, telefon 010-556 81 87
Ingela Wass, fackligt kontaktombud Unionen, telefon 010-556 17 35

Contact

Ingela Wass, facklig företrädare Unionen
Phone: +46 010-5561735
Roger Forsgren, platschef Umeå
Phone: +46 010-5568187

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 580 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).