Nötforsäljare

Business area/Company
Place:

Är du en driven person med passion för Foder och affärer? Då är detta ett jobb för dig! Vi nu söker en driven säljare med inriktning Nötfor med placering i östra Skåne/Blekinge.

Om jobbet

Lantmännen är Sveriges ledande aktör på fodermarknaden, till mjölk- och köttproducenter erbjuder vi under varumärket Nötfor ett brett sortiment som löpande utvecklas i egen regi. Som säljare på Lantmännen Lantbruk är ditt uppdrag att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter inom det egna säljområdet för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du ingår i ett team där vi arbetar aktivt med handlingsplaner och mål. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för avdelningens och företagets övergripande mål.

Du kommer i tjänsten ansvara för Lantmännens försäljning av Nötforprodukter. Du arbetar självklart i nära samarbete med övriga Nötforsäljare i regionen samt i hela landet och rapporterar till försäljningschefen för Nötfor.

Vem är du

För att vi ska kunna fortsätta utvecklas behöver vi rätt medarbetare som kan forma vår framtid. Vi letar efter en person som är nyfiken och passionerad, med mod att testa nya vägar, vilja att arbeta tillsammans och med driv att påverka vår väg framåt.

Vi söker dig med en relevant lantbruksutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från säljyrket. För att vara lyckosam i tjänsten krävs det god kännedom kring svensk animalieproduktion. Du bör vara en god kommunikatör som gärna knyter nya kontakter och har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, tar egna initiativ och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut. Vi erbjuder ett spännande jobb i en framgångsrik koncern!

Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Säljchef Kristin Norén på 010-556 9675. Vi kommer att behandla ansökningarna vartefter de kommer in och håller intervjuer löpand

Contact

Kristin Norén
Phone: +46 10-5569675

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.