Piggforsäljare till Lantmännen Lantbruk

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Är du en driven person med passion för grisar, foder och affärer. Vill du jobba i ett ledande företag inom den agrara sektorn. Då är detta ett jobb för dig! Vi söker nu en ny medarbetare i Lantmännens säljteam Piggfor – Lantmännens grisfodersortiment.

Om jobbet

Ditt uppdrag blir att vara spjutspets i Lantmännens grisfoderaffär, du utvecklar och upprätthåller viktiga kundkontakter för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer med grisföretagare inom det egna säljområdet.

Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planera ditt eget arbete men du blir också en viktig del av ett framgångsrikt team där vi arbetar aktivt med handlingsplaner och mål. Men även, och inte minst, med utveckling av nya produkter, tjänster och vår egen kompetens. Vår målsättning är att vara grisföretagarnas främsta partner i foderaffären. Vårt arbetssätt är ”know-how” och att vi utifrån kundens förutsättningar tar fram ett försäljningsupplägg som bidrar kundens lönsamhet.

Du kommer att ansvara för Lantmännens försäljning av Piggfor-produkter framförallt i Halland och Skåne. Du arbetar självklart i nära samarbete med övriga Piggfor-säljare i regionen och i övriga landet. Du rapporterar till försäljningschefen för Piggfor.

Vem är du

För att vi ska kunna fortsätta utvecklas behöver vi rätt medarbetare som kan forma vår framtid. Vi letar efter en person som är nyfiken och passionerad, med mod att testa nya vägar, vilja att arbeta tillsammans och med driv att påverka vår väg framåt.

Vi söker dig med en relevant lantbruksutbildning, gärna på högskolenivå . Det är meriterande om du har erfarenhet från säljyrket och grundläggande kunskaper om foder och nutrition. För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som gärna knyter nya kontakter och har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, tar egna initiativ och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut.

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett grymt säljteam. Vi vill ha din ansökan senast den 5:e juli. Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta säljchef Zeljko Susic på 010-556 37 69 alt Affärschef Foder Kristina Gustafsson på 010-556 35 94.

Contact

Zeljko Susic
Phone: +46 105563769 Phone: +46 702205692

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.