Säljrepresentant region syd

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Vi söker nu en försäljningsrepresentant med ansvar att utveckla våra affärer inom det aktuella distriktet. Du kommer att ha dagliga kundkontakter där du representerar starka och väletablerade varumärken såsom Bonjour och Korvbrödsbagarn.

Arbetet innebär att dels bygga starka relationsband på varje enskild butik och dels att sälja våra produkter och koncept. Du representerar också företaget på mässor och andra event. Arbetet är mycket självständigt och du ingår i ett team med hög ambitionsnivå.

 

Vi söker dig som har dokumenterad god erfarenhet inom dagligvaruhandeln och servicehandeln, antigen som representant eller från butik. Har du dessutom ett stort intresse för mat i allmänhet och bröd i synnerhet så är det ett plus. Du har arbetat inom försäljning under ett flertal år och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål, som du alltid når. Du är affärsorienterad och har en förmåga att skapa, driva och vårda långsiktiga relationer, både externt och internt. Vidare har du mycket goda kunskaper i MS Office-paketet och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning och gärna någon form av eftergymnasial utbildning.

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är utåtriktad, relationsbyggande och drivs av att skapa och uppnå resultat. Vi ser att du är kommunikativ och tar ett stort ägande i dina uppgifter samt är en trygg presentatör inför såväl större som mindre grupper. Du bör även vara prestigelös teamspelare med en god social förmåga som medför att du kan samarbeta över gränser och på flera nivåer. Du trivs både med att arbeta ensam och tillsammans med andra.

 

Du ingår i ett team på åtta personer och rapporterar till teamledare för region syd på avdelningen Sales Retail & Convenience. För att på ett optimalt sätt serva ditt distrikt ser vi gärna att du bor i västra Sverige, helst i Göteborgsområdet. Dagliga resor ingår i tjänsten, övernattningar kan förekomma. B-körkort erfordras.

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-24.  Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta teamledare region syd, Rickard Liljegren, 073-040 49 88 eller HR Business Partner, Sandra Söderquist 010-556 82 09.

Contact

Rickard Liljegren
Phone: +46 010556 06 66
Sandra Söderquist
Phone: +46 105568209

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 2 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror under våra varumärken Korvbrödsbagarn, Bonjour och Hatting.