Servicetekniker Jönköping

Business area/Company
Last day to apply:
Place:

Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Jönköping!

Vi söker nu en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är utförande av servicearbete och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och  vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egen kontroller” .

Vi tror att du har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon, god kännedom och erfarenhet av el, teknik och hydraulik. Som person är du strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande mot våra kunder. Det krävs även att du har goda datakunskaper och behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar körkort. Goda kunskaper i engelska är meriterande liksom erfarenhet av Volvos anläggningsmaskiner. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 23 juni.


För mer information om tjänsten, kontakta:

Platschef Marie Norberg 010-556 22 89

Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

Contact

Marie Norberg, platschef Jönköping
Phone: +46 010-5562289
Tomas Welander, facklig företrädare IF Metall
Phone: +46 010-5562856

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 580 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).