Teamledare Lantmännen Färdigmat Järna, Södertälje

Business area/Company
Last day to apply:

 

Har du intresse för produktion, människor och ledarskap, är flexibel och trivs i en snabb och föränderlig miljö? Vill du arbeta på en liten fabrik med familjär stämning, men ändå ha tryggheten av att tillhöra ett större företag? Se då hit! På färdigmatsfabriken i Järna tillverkas kyld färdigmat under varumärket Gooh (www.gooh.se). På fabriken jobbar ca 45 anställda med att tillaga och förpacka färdigrätter.

 

Som teamledare kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna att vara

  • produktionsledarens förlängda arm och ansvarig för planering och genomförandet av det operativa arbetet på produktionslinjen, inkl. (de)montering av maskiner
  • leda ett operatörsteam på 8 personer utan chefsansvar
  • ansvarig för att koordinera att veckoplanen efterföljs och att uppföljning av utfall genomförs dagligen
  • medverka vid rapportering, förbättringsarbeten, framtagning av rutiner, introduktion och utbildning av ny personal och fördela personalresurser

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs att jobba med människor och har ett intresse för ledarskap. Då ditt arbete har stor inverkan på fabrikens resultat är det viktigt att du är drivande som person, med ett sinne för organisation och planering och vilja till förbättringar. Vi ser att du är praktisk lagd och en problemlösare.

Det är viktigt att du kan se helheten, hoppa in där behov finns, men samtidigt hålla rutiner. Du är en lagspelare och är inte rädd för att hantera konflikter eller ge konstruktiv feedback. Större delen av din tid befinner du dig på produktionsgolvet med ditt team. Du kan behålla lugnet och tänka klart när tempot är högt och leder din grupp igenom det.

Ett krav är goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper.

 

Arbetstider: 2-skift, 06:30-15:05 och 13:15-21:50 (växlar varannan vecka)

Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter till fast anställning

 

Rekrytering kommer att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan då annonsen kan komma att tas ned innan slutdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta produktionsledare Victoria Done victoria.done@lantmannen.com. Facklig kontakt för Livs är Jessica Hellström jessica.hellstrom@livs.se.

Contact

Victoria Done
Phone: +46 105564087

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.