Jobb och karriär

”Growing together from field to fork"

Lantmännens resa började för mer än 100 år sedan, då de första kooperativen bildades av svenska lantbrukare. Idag är vi en stor koncern som omsätter 40 miljarder kronor varje år, med 10 000 anställda i fler än 20 länder. 

Vår affärsidé handlar om att skapa lönsamma, hållbara verksamheter baserade på spannmål, som skapar värde både för svenska lantbrukare och för framtida generationer. Våra affärer finns i hela värdekedjan från jord till bord – från utsäde, foder och maskiner till biobränsle, frukostmüsli och wienerbröd.

Kraven på innovativa och ansvarsfulla produkter och tjänster i spannmålens värdekedja är högre än någonsin. För att fortsätta vara framgångsrika och ligga i framkant, behöver vi rätt människor som vill vara med om att forma vår framtid som företag.


Möt våra medarbetare

På Lantmännen arbetar vi för att skapa en öppen kultur, där alla medarbetare bidrar till att påverka både sitt eget arbete och hela företagets utveckling. En blandning av personligt ansvarstagande, samarbete och goda utvecklingsmöjligheter är vårt framgångsrecept.


Unika utvecklingsmöjligheter

Lantmännens breda verksamhet i hela värdekedjan från jord till bord innebär att vi kan skapa innovativa och svårslagna erbjudanden för våra kunder och konsumenter. Det innebär också att våra medarbetare har unika möjligheter att utvecklas inom företaget: till exempel genom att testa en ny bransch eller ett nytt specialistområde, att jobba utomlands – eller att skapa helt nya affärer tillsammans med kollegor från andra bolag inom koncernen.


Hållbar tillväxt för framtiden

Mycket har hänt sedan de första lantbrukskooperativen bildades i slutet av 1800-talet. Världen förändras i allt snabbare takt, och Lantmännen arbetar hårt för att vara med och driva utvecklingen framåt. Vi är stolta över vår långa historia och den kompetens som har samlats i företaget genom flera generationer – och vi vill använda den kunskapen och expertisen för att växa till ett globalt företag med fokus på hållbar och lönsam tillväxt.


Påverka din framtid – och världens

Dagens kunder och konsumenter har en hög medvetenhet om de utmaningar som finns kring till exempel klimatförändringar, växande global befolkning och livsmedelssäkerhet. Efterfrågan – och kraven – på ansvarstagande inom livsmedel, energi och lantbruk är större än någonsin. Därför gör vi stora investeringar i innovation och hållbar utveckling. Som medarbetare på Lantmännen har du chansen att påverka både din egen framtid – och samhällets.