Affärskoordinator växtskydd och salt

Lantbruk

Plats: Malmö
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


OM JOBBET

Som affärskoordinator växtskydd och salt har du tillsammans med produktchefen en viktig roll i utvecklandet av vår affär. Du ingår i affärsområde Handelsvaror och rapporterar till produktchef växtskydd. Placeringsort är på vårt kontor i Malmö.

Uppdraget är att tillsammans med produktchefen se till att vi har ett starkt sortiment, konkurrenskraftiga priser, en lönsam och fungerande affär.

Dina arbetsuppgifter omfattar exempelvis att:

  • Vara delaktig i att driva lönsamhet i affären.
  • Analysera försöks och leverantörsinformation, agera och utveckla affär och strategier utifrån aktuell marknadsinformation och framtid.
  • Implementera och kommunicera marknadsstrategier
  • Utbilda och ladda våra säljare med starka argument för vårt sortiment.
  • Genomföra marknadsföring
  • Arbeta med webbaserade verktyg som produktkatalog och LM2.
  • Identifiera och driva projekt som stärker vår affär.

Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med produktchef, inköpare, planerare och vårt tekniska team. 


VEM ÄR DU

Vi söker dig som har en agrar akademisk utbildning. Har ett brinnande intresse för växtskyddsfrågor. Är resultatinriktad och drivs av att nå utmanande mål och resultat.

I rollen har du många kontaktytor, det krävs därför att du är en effektiv och smidig kommunikatör och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en god IT-vana, erfarenhet av att jobba i ett större affärssystem är meriterande. För att nå framgång är det avgörande att du är affärsmässig, handlingskraftig, har lätt att samarbeta med andra.

Vi erbjuder ett riktigt spännande jobb med framtida utvecklingsmöjligheter. Att vara en kugge  i ett framgångsrikt team där vi har stort fokus på våra affärer, har högt i tak, alltid ser till att backa upp varandra och samtidigt har kul på jobbet.

Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Marknadschef Handelsvaror, Torbjörn Wahlström på 010-556 06 01 eller Produktchef Växtskydd och Salt, Freddy Bengtsson på 010-556 97 16.  Vi kommer att behandla ansökningarna vartefter de kommer in och vill ha din ansökan senast 2018.08.31


Kontaktuppgifter

Freddy Bengtsson
Tel: +46 10-5569716