Automationstekniker till underhållsorganisationen i Järna

Lantmännen Cerealia

Plats: Järna
Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

På vår site är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter.
Underhålls organisationen är under omstrukturering och bygger för framtidens krav och utmaningar.
Till vårat el och automationsteam som supportar hela siten och ingår i underhållsorganisationen söker vi nu en automationstekniker.
Du kommer att självständigt utföra service, underhåll -förebyggande och avhjälpande, reparation av styr- och reglerutrustningar samt PLC-programmering inom produktionsutrustningar, mediasystem och övervakningssystem.
Vara en del i det långsiktiga förbättringsarbetet
Du ska även delta i projekt och utföra ombyggnader och kvalificeringskontroller samt ingå i avdelningens beredskapsverksamhet
I tjänsten ingår också att medverka vid utformning av underhållsplaner för objekt inom verksamhetsområdet.

Vi söker dig som:
Du som söker har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna som Automations- eller Servicetekniker mot el/PLC. Utöver din utbildning ser vi gärna att du innehar några års praktisk erfarenhet som automationstekniker eller motsvarande. Du trivs att arbeta med kluriga och komplexa arbetsuppgifter samt har du sinne för tekniska lösningar och god social kompetens. Du behärskar såväl el som automation och PLC samt har ett mycket stort intresse för IT och programmering i en produktionsmiljö.

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och genomföra samt förbättra dina arbetsuppgifter. Du trivs i en snabb och omväxlande miljö och har lätt för att prioritera arbetet. För att lyckas med dina arbetsuppgifter bör du vara strukturerad och ha en mycket god känsla för ordning och reda. Du är självgående och problemlösning välkomnar du som en positiv utmaning. Vidare förstår du vikten av att vara en lagspelare och besitter en förmåga att se helheten.

Du ska ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska

Vi erbjuder dig:
Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Du kommer att jobba på vår anläggning i Järna

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstid dagtid, viss beredskap ingår också. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten är placerad i Järna.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Teknik och Underhålls chef Gunnar Karlsson 010-5563718

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Lantmännen Cerealia!


Kontaktuppgifter

Gunnar Karlsson
Tel: +46 105563718