Butik och reservdelssäljare till Uddevalla

R24

Plats: Uddevalla
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


Som butiks- och reservdelssäljare hos Lantmännen Maskin i Uddevalla kommer du att sälja reservdelar och butikssortiment till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Dina arbetsuppgifter består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Utöver det kommer man under vissa korta perioder få hjälpa till i butiken i Tanumshede. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.
  • Har erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Har ett stort driv och är resultatfokuserad.
  • Är en lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • Är en relationsbyggare.

Det är viktigt att du har en god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från arbete med försäljning samt reservdelar. God datorvana krävs. Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande då du även kommer att arbeta med att driva och utveckla vår butik. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Placeringsort är Uddevalla.

För mer information kontakta Mikael Hansson på mikael.hansson@lantmannen.com, alternativt facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37. Eftersom vi är inne i semestertider kan svar på frågor om tjänsten samt återkoppling dröja och vi ber er ha överseende med detta.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 Augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan dess så tveka inte att skicka in din ansökan!


Kontaktuppgifter

Mikael Hansson
Tel: +46 105569863