Chef för service och underhållstekniker till underhållsorganisationen i Järna

Lantmännen Cerealia

Plats: Järna
Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

På vår Site i Järna är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Gruppen med underhålls och servicetekniker består av 12-14 medarbetare och ingår som en del i den teknikorganisation som supportar hela siten.

Vi söker nu en motiverad och erfaren ledare till dessa tekniker. Vi tror att du är van att leda andra och att skapa en tydlig och långsiktig strategi framåt för att lyfta vårt Underhållsarbete som genomgår en omstrukturering till nästa nivå.

Ledaren för service och underhållstekniker är resursägare för ett antal medarbetare. Rollen ansvarar för att operativt leda, planera, resurs sätta och följa upp arbetet enligt givna processer så att produktionen når rätt säkerhet, kvalitet, och leverans till rätt kostnad inom hela siten.

Vi söker dig som:
Är en trygg och modig ledare som har förmågan att vara tydlig men också coachande och delegerande. Vi letar efter dig som trivs i förändring och vet hur man som ledare hanterar förändring och implementerar nya arbetssätt och processer. Vi söker dig som vill bygga upp ett effektivt underhåll och utveckla företagets resultat genom arbete med ständiga förbättringar. Vi ser att du har erfarenhet av underhålls arbete från produktionsmiljö, har du även erfarenhet från detta inom livsmedelsproduktion är det ett plus.

Vi tror att du har ett sinne för teknik samt en teknisk bakgrund samt ledarskapserfarenhet av att skapa bestående resultat av att jobba genom ditt team. Du är ingenjör, gruppchef eller motsvarande idag med erfarenhet från att leda medarbetare. Vi vill också att du behärskar engelska i tal och skrift. 

Du behöver vara bekväm med att hantera och följa upp ekonomi samt vana att arbeta strategiskt. Som ledare behöver du också ha en förståelse och ett intresse för helheten där du ser ditt bidrag till att vi som underhålls organisation kan bidra till att nå de övergripande mål vi som site strävar mot.

Då underhållsorganisationen genomgår en omstruktureringsfas för att möta framtida krav är det också viktigt att du är van vid målstyrning, visuell planering och uppföljning. Du behöver ha god erfarenhet av och ha jobbat med TPM/Lean samt process arbete då en hel del arbete inom dessa områden kommer att ledas och drivas av dig.

Vi erbjuder dig:
Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Du kommer att jobba på vår anläggning i Järna och du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen för teknik och underhålls organisationen.

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstid dagtid. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten är placerad i Järna.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Teknik och Underhålls chef Gunnar Karlsson 010-5563718

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Lantmännen Cerealia!

 


Kontaktuppgifter

Gunnar Karlsson
Tel: +46 105563718