Fältoperatör

Agroetanol

Plats: Norrköping
Sista ansökningsdag: 2018-06-30

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 90 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.


Vi söker fältoperatörer till en av våra fabriker i Norrköping. Som fältoperatör arbetar du med produktion av drivmedelsetanol och proteinfoder. Du är med och styr produktionsanläggningen på fält mot uppsatta produktionsmål och enligt rådande driftsinstruktioner. Övriga arbetsuppgifter är att:

  • Utföra schemalagda rengöringar av processobjekt.
  • Genomföra funktionskontroller av förutbestämda processobjekt.
  • Rondering av anläggningen samt att utföra driftanalyser och rapportering i labbdatasystemet.
  • Arbetet innefattar delvis truckkörning inom företagets område och omfattas av föreskrifter gällande säkerhet såväl som hygien.

Du som söker ska ha teknisk gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet från processindustri. Du har grundläggande kunskaper i svenska och engelska samt inom data.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och positiv. Du ska vara driven och självgående samt ha ett högt kvalitets-, miljö- och säkerhetsmedvetande. Arbetet kräver stor noggrannhet och ett systematiskt arbetssätt. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt.

Tjänsten kräver erfarenhet av skiftarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Vi intervjuar löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Facklig representant är Lars Karlsson 010- 556 01 73


Kontaktuppgifter

Sture Wasseng
Tel: +46 722459354