FM Assistent/Medarbetare Kontorsservice

GF

Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2018-08-19

Om Lantmännen
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.


Brinner du för att ge service? Vill du arbeta i en internationell organisation med härliga människor i en trevlig miljö? Se då hit!

Som FM Assistent/Kontorsservicemedarbetare ingår du i ett team om fem personer som ansvarar för att medarbetare och besökare på Lantmännens huvudkontor i Stockholm får ett professionellt bemötande och en trevlig vistelse. Tjänsten är heltid med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter omfattar ett flertal funktioner inom Facility Management såsom reception, konferens och vaktmästeri. Den primära placeringen är inom kontorsservice där arbetet inkluderar bl.a. post- och godshantering, beställningar och leveranser, print och tryckjobb, underhåll av lokaler och inredning. Rollen kommer även att innebära arbetsplatshantering och interna flyttar samt ansvar för förråd och gemensamma utrymmen. Du tillhandahåller även våningsservice och stöd inom AV-teknik. Arbetsmiljöfrågor och SBA (Systematiskt Brandskyddsarbete) ingår som en viktig del i arbetsuppgifterna.

Du säkerställer att rutiner och säkerhet på arbetsplatsen håller en hög nivå och arbetar proaktivt med förbättringar av den totala serviceleveransen. Arbete under kvällar och helger kan förekomma vid enstaka tillfällen. Som FM-medarbetare rapporterar du till Facility Manager.

Du som söker tjänsten har gymnasial utbildning, gärna inom service. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta i ett större företag. Grundläggande IT-kunskaper och mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är positiv, ansvarstagande och brinner för att ge professionell service. Du är en flexibel och praktisk lagspelare som sprider värme bland dina kollegor och som arbetar proaktivt med dina ansvarsområden.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – samt vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Välkommen med din ansökan! Vid frågor om tjänsten, kontakta Susanne Bergman, Facility Manager, tfn 010-556 11 47. Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast den 2018-08-19.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.


Kontaktuppgifter

Susanne Bergman
Tel: +46 0105561147