Lantmännen Cerealia söker en Sales & Marketing Assistant till B2B och Foodservice

Lantmännen Cerealia

Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2018-01-23

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


Trivs du med att arbeta i högt tempo och van vid många kontaktytor? Har du dessutom funnit dig själv i samt trivs med att arbeta assisterande och administrativt? Då är rollen som Sales & Marketing Assistant till vår B2B och Foodservice organisation något för dig.

Som Sales & Marketing Assistant kommer ditt huvudsakliga arbetsområde att vara ett operativt stöd för funktionerna Marknad och Försäljning inom B2B och Foodservice.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att skriva texter, exempelvis i form av nyhetsbrev med efterföljande distribuering ut till kund, koordinering av konferenser, möten och resor. Vidare kommer du hålla i mötesscheman inom avdelningarna och även hantera fakturor i Palette. Du kommer att delta vid säljkonferenser och avdelningsmöten och vara informationssamordnare mellan avdelningarna.

Hos oss kommer du att få agera spindeln i nätet, vilket innebär att du kommer att ha en stor kontaktyta både inom och utanför organisationen. Därmed arbetar du på ett utåtriktat och relationsbyggande sätt. Arbetet hos oss sker i ett högt tempo och därmed krävs att du har förmågan att arbeta strukturerat samtidigt som du har förmågan att själv kunna prioritera.

Kvalifikationer

Krav:

  • Du har ett strukturerat arbetssätt
  • Du har en god kommunikations- & samarbetsförmåga
  • Du är van att arbeta i Microsoft Office-paketet
  • Du är van att arbeta i bildbehandlingsprogram
  • Du har gymnasieexamen
  • Vi ser även att du talar både engelska och svenska då företaget kännetecknas av en internationell atmosfär

Meriterande:

  • Om du redan arbetat som assistent samt i en säljorganisation
  • Om du har erfarenhet av Dabas både gällande upprättande och skickande av VCD
  • Om du har viss projektledningserfarenhet
  • Med branscherfarenhet

Personliga egenskaper

För att du ska lyckas i rollen som Sales & Marketing Assistant ser vi att du som sökande har hittat dig själv i en assisterande roll och trivs att arbeta i den. Vi ser att din personlighet är viktig, du har ett serviceinriktat förhållningssätt och trivs med att arbeta både ensam och i grupp. Då du kommer att ha en stor kontaktyta innebär detta att din sociala och kommunikativa förmåga är av stor betydelse. Till sist ser vi även att en viktig egenskap för att lyckas i denna roll är att du har lätt för att lära dig.

Självklart delar du även Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Du kommer att ingå i teamet inom B2B och Foodservice och vara placerad i Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-23. Tillträde sker enligt överenskommelse

 

Lantmännen är en arbetsgivare som aktivt arbetar för mångfald och eftersträvar en jämn könsfördelning. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.