Lantmännen Maskin söker mekaniker till Skövde

R25

Plats: Skövde
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


Vi söker nu förstärkning till vår anläggning i Skövde med en mekaniker. Vi söker därför nu dig som är intresserad av att börja arbeta hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Arbete sker både i verkstad och ute på fält hos våra kunder. Datorvana är önskvärt då mycket av felsökningen är via dator. 

Det är viktigt att du är kunnig inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa. Du förstår engelska manualer, har datorvana och lägst körkort B.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi erbjuder våra kunder.

Placeringsort är Skövde och tjänsten är på heltid.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Michael Persson 0722-416844, michael.persson@lantmannen.com, eller Johan Hagstedt 070-3169945, johan.hagstedt@lantmannen.com. Alternativt facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Eftersom vi under ansökningstiden befinner oss i semestertider vill vi i första hand hänvisa frågor kring tjänsten över mail. Detta kan även innebära lite längre svarstider så vi vill be om överseende med detta.

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-30 . Urval kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan då annonsen kan komma att tas bort innan satt slutdatum. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.


Kontaktuppgifter

Johan Hagstedt
Tel: +46 0703169945
Michael Persson
Tel: +46 0722416844