Lantmännen Maskin söker mekaniker till Staffanstorp

R29

Plats: Staffanstorp
Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i fält ingår i arbetet därför krävs körkort, lägst klass B. 

Önskvärt är att du har kunskap om el, kan läsa elscheman och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer och har datorvana. 

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

Placeringsort är Staffanstorp

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta verkstadschef Robert Nilsson tfn 010-556 02 36

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-01-28. Urval kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju. 


Kontaktuppgifter

Robert Nilsson
Tel: 0105560236