Lantmännen Unibake söker Processledare till Huddinge

Lantmännen Unibake Sweden - Frozen

Plats: Huddinge
Sista ansökningsdag: 2018-08-12

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com.

Lantmännen Unibake är Nordeuropas största tillverkare av frysta brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln och riktar sig till kunder över hela världen. Här utvecklas och marknadsförs produkter för service- och dagligvaruhandeln.

Lantmännen Unibake i Sverige omsätter ca 2 miljarder kronor och har 350 anställda. Produktionen bedrivs vid tre bagerier, ett i Örebro, ett i Huddinge och ett i Mantorp och vi saluför både egentillverkade produkter och försäljningsvaror under våra varumärken Korvbrödsbagarn, Bonjour och Hatting.


Lantmännen Unibake Sverige söker en Processledare till vår fabrik i Huddinge. Rollens huvudsyfte är att driva processutveckling och ständiga förbättringar (CI/CSI) för Huddingefabriken och säkerställa att processer dokumenteras, utbildas och efterlevs

Vi söker dig som kan med stor självständighet kan driva dina ansvarsområden och funktionen rapporterar till Fabrikschefen i Huddinge Lantmännen Unibake Sverige. Tjänsten är placerad i Flemingsberg/Huddinge.

Denna roll ansvarar bland annat för: 

  • Ansvara för produktionslinjernas leveransförmåga i form av kvalitet, volym, effektivitet, svinn samt arbetsmiljö/säkerhet
  • Ansvara för processens utveckling och förbättringar/kostnadsbesparingar (CSI)
  • Ansvara för processens risk- och konsekvensanalyser
  • Säkerställa att grundorsaksanalyser genomförs på avvikelser från lagda planer, standarder och rutiner
  • Ansvara för rapportering av processens nyckeltal och resultat i befintlig rapporteringsmiljö
  • Aktivt delta i arbetet med produktutveckling / produktionstester
  • Backup för detaljplanering (schedulering av produktionsplaner)
  • Driva investeringar inom eget ansvarsområde / process

Du förväntas självständigt strukturera ditt arbete i nära samarbete med övriga funktioner inom Unibake Sverige, framför allt den produktionsenhet du arbetar på och tillsammans med Fabrikschefen.

Som person är du entusiasmerande, noggrann och har förmågan att driva arbetet framåt. Du är lösningsfokuserad, har ett proaktivt förhållningssätt, gillar ständiga förbättringar och har en god förståelse för livsmedelsproduktionens förutsättningar.

Du som söker har ett strukturerat arbetssätt, gärna erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt samt goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation både på svenska och på engelska. Tjänsten kräver att du har god förmåga att samarbeta och bygga goda interna och externa relationer samt att du har god initiativförmåga och förmåga att driva arbetsuppgifter till slutresultat. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt goda datakunskaper. Meriterande är erfarenhet från livsmedelsindustrin, gärna från liknande verksamhet med liknande råvaror, samt erfarenhet från affärssystem. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en utmaning inom livsmedelsbranschen i en spännande miljö och där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord. Du får använda och utveckla dina kompetenser i en roll med stort eget ansvar samt möjligheter att påverka och göra skillnad. Inom denna tjänst får du utrymme att genom ett skickligt arbete bidra till företagets framgång.

 

Placering:
Tjänsten är placerad på Lantmännen Unibake Sveriges produktionsenhet i Flemingsberg/Huddinge

 

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 12/8 2018 men inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

 

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Fabrikschef Stellan Medelius +46 (0) 10 556 16 19

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

 

Län:

Stockholm

Tillträde:

Enligt överenskommelse

 

Företagets hemsida:

http://www.lantmannen-unibake.se

 

Kontaktpersoner:

Fabrikschef Stellan Medelius +46 (0) 10 556 16 19