Mekaniker till Lantmännen Maskin

Landsorganisation

Plats: Sverige
Sista ansökningsdag: -

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


Lantmännen Maskin är alltid på jakt efter nya mekaniker till våra anläggningar i Sverige. Vi är rikstäckande och finns på över 60 orter i Sverige. Nedan hittar du dels lite information om hur det är att arbeta hos oss och vilka arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du även skriver med i din ansökan vilken av våra anläggningar som du är intresserad av jobba hos. Vi ser sen till att din ansökan når fram till rätt anläggning. Du hittar alla våra anläggningar på länken nedan.  

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Resor och arbete i fält, liksom verkstadsarbete, ingår i arbetsuppgifterna.

Det är viktigt att du är elkunnig, kan läsa elschema och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort, lägst B.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne. Vi utbilar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som mekaniker/tekniker hos oss blir både varierande och utvecklande!

Länk till våra anläggningar: http://www.lantmannenmaskin.se/sv/Om-oss/Har-finns-vi/ 

 

Välkommen med din ansökan via länken här nedan!


Kontaktuppgifter

Linnéa Lindqvist