Piggforsäljare

Lantbruk

Plats: Skåne
Sista ansökningsdag: 2018-09-30

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Är du en driven person med passion för grisar, foder och affärer? Vill du jobba på ett ledande företag inom agrarsektor? Då är detta ett jobb för dig! Vi nu söker en ny medlem i Lantmännens säljteam Piggfor – Lantmännens grisfodersortiment med placering i Skåne.

Om jobbet

Vi erbjuder ett jobb som fodersäljare på Lantmännen Lantbruk. Ditt uppdrag blir att vara spjutspets i Lantmännens grisfoderaffär. Ditt uppdrag är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer med grisföretagare inom det egna säljområdet.

Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete men du blir också en viktig del av ett framgångsrikt team där vi arbetar aktivt med handlingsplaner och mål, men inte minst med utveckling av nya produkter, tjänster och vår egen kompetens. Vår målsättning är att vara grisföretagarnas främsta partner i foderaffären. Vårt arbetssätt är know-how vilket innebär att vi utifrån kundens förutsättningar ta fram ett försäljningsupplägg som bidrar kundens lönsamhet.

Du kommer att ansvara för Lantmännens försäljning av Piggfor-produkter i framför allt östra och södra Skåne och delar av Blekinge. Du arbetar självklart i nära samarbete med övriga Piggforsäljare i regionen samt i hela landet och rapporterar till försäljningschefen för Piggfor.

Vem är du

För att vi ska kunna fortsätta utvecklas behöver vi rätt medarbetare som kan forma vår framtid. Vi letar efter en person som är nyfiken och passionerad, med mod att testa nya vägar, vilja att arbeta tillsammans och med driv att påverka vår väg framåt.

Vi söker dig med en relevant lantbruksutbildning, gärna på högskolenivå . Det är meriterande om du har erfarenhet från säljyrket och grundläggande kunskaper om foder och nutrition. För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som gärna knyter nya kontakter och har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, tar egna initiativ och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut.

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett grymt säljteam. Vi vill ha din ansökan senast den 30:e september. Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Säljchef Zeljko Susic på 010-556 3769.


Kontaktuppgifter

Zeljko Susic
Tel: +46 105563769 Tel: +46 702205692