Processoperatör/Lastmaskinsförare

Lantbruk

Plats: Norrköping
Sista ansökningsdag: 2017-12-17

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Till vår anläggning i Norrköping söker vi två processoperatörer/lastmaskinsförare.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av speditionshantering vilket innebär till största delen att med lastmaskin hantera varor, men även andra arbetsuppgifter som finns på anläggningarna i Norrköping kan förekomma.

Vi söker dig som är en van lastmaskinsförare med giltigt förarbevis motsvarande C2. Du är självgående, driftig och håller god ordning och reda, samt har god förmåga att planlägga arbetsdagen. Du har också lätt för att självständigt läsa in och förstå anvisningar och beskrivningar. Du som söker har en genomförd gymnasieutbildning och har god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team som arbetar i takt med företagets mål om ett väl utfört arbete både beträffande effektivitet och kvalitet. Är du beredd att ge lite extra finns det möjligheter till utveckling både i det egna arbetet och inom Lantmännenkoncernen.

Arbetstiden är normalt dagtid men även skiftgång förekommer.

Frågor besvaras av Platschef/tf Driftschef Mathias Carlsson 010-556 16 58.

Din ansökan vill vi ha senast den 17 december 2017


Kontaktuppgifter

Mathias Carlsson
Tel: +46 105561658 Tel: +46 0768354062