Säljare Swecon Göteborg

Swecon Anläggningsmaskiner AB

Plats: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.
Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).


Swecon Anläggningsmaskiner AB i Göteborg söker en energisk, erfaren och kreativ säljare med branschkunskap då vår nuvarande säljare går i pension under 2018.

För att passa i rollen behöver du vara en ”doer” med ett genuint intresse för att söka, finna och göra affärer med befintliga och nya kunder. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta i grupp. Det förväntas att du har lätt för att vara rak och tydlig i din kommunikation samt väl införstådd med vikten av struktur samt ordning och reda.

Arbetet
Din uppgift som säljare blir att sälja Volvos breda program av anläggningsmaskiner ihop med Swecons tjänster. Den största delen av arbetet består av att utveckla relationerna med våra befintliga kunder och på sikt skapa nya långsiktiga och lönsamma kundkontakter. Rollen som säljare hos oss är mycket självständig och resultatinriktad.

Erfarenhet
För att lyckas som säljare hos oss skall du ha jobbat som utesäljare i minst 4-6 år med ett lyckat resultat. Det är meriterande om man sålt tyngre maskiner eller andra kvalificerade produkter och tjänster. Man bör ha arbetat med försäljning som innebär längre säljprocesser, kvalificerade förhandlingar, tekniskt djupare diskussioner och finansieringsarbete.
 
Egenskaper
Vi söker dig som:

  • Har en längre erfarenhet som utesäljare.
  • Vill satsa hårt och stimuleras av ett hårt arbete med stora möjligheter att påverka resultatet, både ditt eget och företagets.
  • Är ansvarstagande, självgående och van att jobba oregelbundna arbetstider.
  • Är en kreativ problemlösare och är stresstålig.
  • Har en stor portion av sunt förnuft.

Utbildning
En 2-3 årig gymnasieutbildning är en fördel då arbetet som säljare innebär en hel del administrativt arbete och engelska i tal och skrift.
 
Placering
Du utgår från vår anläggning i Mölndal, men arbetet är geografiskt spritt över Göteborg- och Boråsområdet.

Möjligheter
Tycker du att denna beskrivning passar in på dig och känner att du skulle vilja jobba med oss på Swecon Anläggningsmaskiner AB, ett företag med brett produktprogram och förstklassiga produkter så sänd in din ansökan.

För mer information om tjänsten:
Anders Thuné, försäljningschef region Syd, 010-556 22 83 
Ingela Wass, fackligt kontaktombud Unionen, 010-556 17 35

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu men dock senast den 31 januari 2018.

 


Kontaktuppgifter

Anders Thuné
Tel: +46 070-2696110
Ingela Wass
Tel: +46 010-5561735