Säsongsarbetare Svalöv 2018

Lantbruk

Plats: Svalöv
Sista ansökningsdag: 2018-04-29

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Förädlingsstationen i Svalöv tillhör Division Lantbruks Växtförädling på Utsädesenheten. Här arbetar vi med växtförädling, dvs vi tar fram nya sorter av lantbruksgrödor som raps, vete, korn, havre, vallväxter och Salix.

Säsongsarbete
Arbetet innebär skötsel och avläsningar i fältförsök, skördearbete, växthusarbete mm. Vi söker noggranna och drivna personer som kan jobba hos oss under sommaren och fram t o m skörden som avslutas i september. Helst ser vi att du har någon sorts erfarenhet av maskiner och lantbruk. Det krävs att du fyller minst 16 år under 2018 och vi har även behov av säsongsarbetare som fyllt minst 18 år.

Arbetstider
Vardagar 7.00-15.30. Övertid förekommer för dig som fyllt 18 år.

Lön
Lön och övertidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med Kommunal.

Ansökan
Ansök genom att trycka på knappen nedan. Du behöver inte registrera CV eller personligt brev utan endast svara på frågorna i systemet. Sista ansökningsdag är den 30 april men vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta stationschef Johanna Ingelasdotter på 010-5560793.


Kontaktuppgifter

Johanna Ingelasdotter
Tel: +46 10-5560793