Säsongspersonal till Skänninge

Lantbruk

Plats: Skänninge
Sista ansökningsdag: 20180530

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Till våra produktionsanläggningar i Skänninge söker vi personal som vill hjälpa oss under högsäsong från V.30 och 8 till 10 veckor framåt.

Arbetsuppgifterna består främst av mottagning av inleveranser av spannmål men även en del hantering som provtagning och torkning. Arbete med packning av Utsäde kan också förekomma.

För att trivas med uppgiften krävs att du gillar att ”hugga i” och ta egna initiativ. Du tycker om att ge bra service då arbetet innebär att du dagligen träffar våra lantbrukare och transportörer för att ta hand om leveranserna och lotsa dem rätt i anläggningen. Truckkort är ett plus samt om du har tidigare erfarenhet av lantbruk, dock inget krav.

 Arbetet är varierande och uppgifterna planeras utifrån dagens händelser och väderlek.

Arbetstiden är dagtid i huvudsak men skiftarbete kan förekomma som kan förläggas både kvällar och helger.

Frågor besvaras av Driftschef Roger Månsson, 010-5568364 

Din ansökan vill vi ha senast den 30 maj 2018.


Kontaktuppgifter

Roger Månsson
Tel: +46 105568464 Tel: +46 706257446