Servicetekniker Skövde

Swecon Anläggningsmaskiner AB

Plats: Skövde
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).


Vill du utvecklas i en starkt växande bransch?

Vi söker en driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner till vår anläggning i Skövde. Primärt kommer denna tjänst ta hand om våra kunder i Lidköping med omnejd och kan därför utgå från hemmet. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, motivation och arbetsglädje skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

  • Utförande av servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på anläggningen
  • Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten
  • Kvalitetssäkra ’egen kontroll’ på utförda arbeten (vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten)

Kravprofil

  • Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
  • Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
  • Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus
  • Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort

 

Vi tycker det är viktigt att man kan utvecklas i sitt arbetet och erbjuder därför goda utvecklingsmöjligheter med kontinuerliga vidareutbildningsinsatser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så ansök snarast men dock senast 31 augusti 2018.

 

För mer information om tjänsten:

Verkstadschef Gunnar Torstensson, 010-556 28 22

Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

 

 

 


Kontaktuppgifter

Gunnar Torstensson
Tel: +46 010-5562822
Tomas Welander
Tel: +46 010-5562856