Servicetekniker till underhållsorganisationen i Järna

Lantmännen Cerealia

Plats: Järna
Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår Site i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

På Siten är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Till Underhållsteamet på frukost/kvarn som bidrar till att göra detta möjligt söker vi nu en tekniker.  Underhållsteamet på frukost/kvarn består av 7 medarbetare och är en del av den tekniska avdelning som supportar hela anläggningen i Järna. Vi satsar nu på vårt Underhållsarbete och att driva avdelningen framåt, vilket betyder att du som Tekniker får möjlighet att vara med i en spännande tid på anläggningen! Vill du vara med och utveckla vår Underhållsavdelning och tror du kan bidra med din kunskap och en positiv inställning? 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Bedriva felsökning och felavhjälpande arbete inom hela anläggningen
  • Reparera och utföra underhålls arbete på anläggning och processutrustning 
  • Arbeta aktivt i vårt underhållssystem MaintMaster
  • Samverka i det dagliga arbetet tillsammans med vår processpersonal
  • Delta i förbättringsteam inom Lantmännens LEAD modell för ständiga förbättringar

Inom anläggningen finns en stor variation på typ av utrustning allt ifrån avancerade robotar till enkla transportörer, detta bidrar till ett varierat och omväxlande arbete.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller liknande samt tidigare erfarenhet av underhålls arbete från automationsstyrd tillverkning. Vi efterfrågar kunskap inom mekanik, processtyrning, el och verkstadsarbete. Erfarenhet av livsmedelsindustrin ses som meriterande. Som person tycker du att det är roligt och intressant att jobba med teknik och felsökning. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, kreativt tänkande samt vågar ta egna initiativ och arbeta självständigt när så krävs. 

Arbetet med produktion av livsmedel kräver alltid ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet och ett gott utbyte, vilket vi alltid eftersträvar.

Du ska ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska

Övrigt

Produktionen bedrivs med skiftgång

Tjänsten: placering Järna, arbetstiden är schemalagt 2-skift v1 kl:06-14:30 v2 kl:13:30-22 , tillträde omgående

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Teknik och Underhållschef Gunnar Karlsson 010-5563718

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Kontaktuppgifter

Gunnar Karlsson
Tel: +46 105563718