Teamledare Lantmännen Färdigmat Järna, Södertälje

Lantmännen Cerealia

Plats: Järna, Södertälje
Sista ansökningsdag: 2018-09-26

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


 

Har du intresse för produktion, människor och ledarskap, är flexibel och trivs i en snabb och föränderlig miljö? Vill du arbeta på en liten fabrik med familjär stämning, men ändå ha tryggheten av att tillhöra ett större företag? Se då hit! På färdigmatsfabriken i Järna tillverkas kyld färdigmat under varumärket Gooh (www.gooh.se). På fabriken jobbar ca 45 anställda med att tillaga och förpacka färdigrätter.

 

Som teamledare kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna att vara

  • produktionsledarens förlängda arm och ansvarig för planering och genomförandet av det operativa arbetet på produktionslinjen, inkl. (de)montering av maskiner
  • leda ett operatörsteam på 8 personer utan chefsansvar
  • ansvarig för att koordinera att veckoplanen efterföljs och att uppföljning av utfall genomförs dagligen
  • medverka vid rapportering, förbättringsarbeten, framtagning av rutiner, introduktion och utbildning av ny personal och fördela personalresurser

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning (nyexaminerad eller arbetat några år) samt ett intresse för ledarskap alternativt har dokumenterad erfarenhet av ledarskapsrollen. Våra önskemål är att du är praktisk lagd och har analytisk förmåga. Då ditt arbete har stor inverkan på fabrikens resultat är det viktigt att du är drivande som person, med ett sinne för organisation och planering och vilja till förbättringar.

Det är viktigt att du kan se helheten, hoppa in där behov finns, men samtidigt hålla rutiner. Du är en lagspelare och är inte rädd för att hantera konflikter eller ge konstruktiv feedback. Större delen av din tid befinner du dig på produktionsgolvet med ditt team. Du kan behålla lugnet och tänka klart när tempot är högt och leder din grupp igenom det.

Ett krav är goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper. Möjliga karriärsvägar efter teamledarrollen är exempelvis produktionsledare, processingenjör eller produktionsplanerare.

 

Arbetstider: 2-skift, 06:30-15:05 och 11:00-19:35.

Anställningsform: Visstidsanställning med goda möjligheter till fast anställning

 

Rekrytering sker löpande, vänta inte med din ansökan då annonsen kan komma att tas ned innan slutdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta produktionschef Sanna Rue Boson +46761409562. Facklig kontakt för Livs är Andreas Frögren, andreas.frogren@latmannen.com


Kontaktuppgifter

Sanna Rue Boson
Tel: +46 761409562