Två drivna nötforsäljare till Västergötland

Lantbruk

Plats: Uddevalla/Falköping
Sista ansökningsdag: 2017-12-15

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Vi söker förstärkning till vårt Nötfor-team i Västergötland. Vi letar efter två drivna fodersäljare med inriktning nöt med placering på våra kontor i Uddevalla och Falköping.

Som fodersäljare på Lantmännen Lantbruk är ditt uppdrag att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter inom det egna säljområdet för att säkerställa långsiktiga och lönsamma relationer. Du har förmågan att sälja produkter och tjänster på ett sätt som leder till lönsamhet samt identifiera kundbehov för att generera ökad försäljning. Du ingår i ett team där vi arbetar aktivt med handlingsplaner och mål. Du tycker om att arbeta under eget ansvar och planerar ditt eget arbete. Du förbereder försäljningsplaner och utför dem självständigt inom ramarna för avdelningens och företagets övergripande mål.

Du kommer i tjänsten ansvara för Lantmännens försäljning av Nötforprodukter i framför allt i Västergötland. Du arbetar självklart i nära samarbete med övriga Nötforsäljare i regionen samt i hela landet och rapporterar till försäljningschefen för Nötfor.

Vi söker dig med en relevant lantbruksutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från säljyrket. För att lyckas i rollen bör du vara en god kommunikatör som gärna knyter nya kontakter och har förmågan att inge förtroende hos våra kunder. Du är drivande, tar egna initiativ och brinner för att göra affärer. Du har en öppen och positiv attityd samt har lätt för att ta egna beslut.

Vi erbjuder ett spännande jobb i en framgångsrik koncern!

Vill du ha ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Säljchef Anna Kilsby på 010-556 2918.
Vi kommer att behandla ansökningarna vartefter de kommer in och vill ha din ansökan senast den 15 december.


Kontaktuppgifter

Anna Kilsby
Tel: +46 10-5562918