Underhållsingenjör till underhållsorganisationen i Järna

Lantmännen Cerealia

Plats: Järna
Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?
På vår site är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter.
Pasta tillverkningen producerar och packar årligen 20 000 ton.
Till Underhållsteamet som bidrar till att göra detta möjligt söker vi nu en underhålls ingenjör till pasta produktionen.
Underhålls organisationen är under omstrukturering och bygger för framtidens krav och utmaningar.
Underhållsingenjören ansvarar för förvaltningen av utrustningen inom ett ansvarsområde (produktionsområde) genom hela dess livscykel. Ansvarar för att ta fram och initiera förbättrande, bibehållande och förebyggande åtgärder i syfte att minimera driftstopp och optimera kostnader.

Vi söker dig som:
Vi söker nu en motiverad och engagerad underhållsingenjör. Du kan vara en nyutexaminerad ingenjör alternativt i början av din karriär, eller har du arbetat ett tag och söker nya utmaningar.
Drivs av en bred roll och varierande arbetsuppgifter med möjligheten av att vara med och bygga upp något nytt, driva förändring och ta egna initiativ och axla stort ansvar.
Kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare med helhetssyn.

Vi ser att du Har en högskoleutbildning som ingenjör teknik/maskin eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då underhålls organisationen omstruktureras för att möta framtida krav är det också viktigt att du är van vid att systematiskt arbeta med målstyrning, visuell planering och uppföljning. Du behöver ha god erfarenhet av och ha jobbat med TPM/Lean samt process arbete då en hel del arbete inom dessa områden kommer att ledas och drivas av dig. Vidare förväntar vi oss datorvana och att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är engagerad, strukturerad, besitter en analytisk förmåga och är noggrann. Du har social kompetens, initiativförmåga, organisationsförmåga och är resultatinriktad.

Vi erbjuder dig:
Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Du kommer att jobba på vår anläggning i Järna och du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen för teknik och underhålls organisationen.

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid, arbetstid dagtid. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten är placerad i Järna.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Teknik och Underhålls chef Gunnar Karlsson 010-5563718

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Lantmännen Cerealia!


Kontaktuppgifter

Gunnar Karlsson
Tel: +46 105563718