Utrustningstekniker Jönköping

Swecon Anläggningsmaskiner AB

Plats: Jönköping
Sista ansökningsdag: 2018-08-15

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).


Vi förstärker organisationen i Jönköping och söker en utrustningstekniker som brinner för att arbeta med Volvo anläggningsmaskiner till vår utrustningsverkstad i Jönköping.

Arbetsuppgifter
- Montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya entreprenadmaskiner samt färdigställande för direktleverans till kund
- Att löpande i vardagen vara delaktig i vidareutveckling av utrustningar, arbetsuppgifter och verksamheten.
- Kvalitetssäkra (egen kontroll) på utförda arbeten. Vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten.
- Utförande av visst servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner i verkstad och på fält.

Kravprofil
- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik.
- Strukturerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande, då kunden står i fokus
- Bra teamarbetare för gemensamma mål
- Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort.
- Att inneha truck- & traverskort är ett önskemål

Arbetet kan innebära en del resande. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med vidareutbildning. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Närmare upplysningar om befattningen lämnas av:
Platschef Andreas Widegren, telefon 010-556 22 91
Fackligt Metallombud Tomas Welander, telefon 010-556 28 5

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt men dock senast 15 augusti 2018.


Kontaktuppgifter

Andreas Widegren
Tel: +46 010-5562291
Ingela Wass
Tel: +46 010-5561735