Vi söker nu 3 stycken Servicetekniker till Lantmännen Cerealia i Järna!

Lantmännen Cerealia

Plats: Järna
Sista ansökningsdag: 2018-06-27

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


Lantmännen Cerealia är en av Nordens största koncerner inom livsmedel. På vår site i Järna producerar vi färdigmat, pasta samt frukost/havre produkter. Lantmännen Cerealia lägger stort fokus på att säkra kvalité genom hela produktionskedjan och stor vikt vid att ta hand om våra råvaror på ett bra sätt. Vår största produktionssite i Järna söker nu 3 st maskintekniker/servicetekniker då en spännande expansion av verksamheten pågår. En kul, stimulerande och utmanande resa där du kan göra skillnad!

 

Tjänsten som servicetekniker är en nyckelroll på fabriken som omfattar alla delar inom underhåll. I tjänsten har du ett nära samarbete med egna underhållsorganisationen och produktionen, ett samarbete som engagerar på individnivå och bidrar till ett bra arbetsklimat. Vi tror att du lyckas bäst i rollen om du är en ansvarstagande, proaktiv och kommunikativ medarbetare som tar sitt eget ansvar i att leverera hög kvalitet och nå resultat. Laganda är en av grundpelarna i den organisation vi vill utveckla.

 

Vi söker nu dig med tidigare erfarenheter som tekniker inom process-/tillverkningsindustrin där du har arbetat med avhjälpande och förebyggande underhåll. Erfarenhet av arbete i rostfria material, el, styr och reglerteknik samt förbättringsarbete i enlighet med LEAN. Meriterande är en utbildningsbakgrund inom teknikområdet på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Du behöver behärska svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska, detta då många av våra maskinleverantörer och manualer är engelskspråkiga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror därför att du har lätt för att samarbeta i team, är serviceinriktad och är bra på att planera och organisera ditt arbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Två av tjänsterna omfattar 2 skift.

 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

 

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Chef Underhållstekniker/ Servicetekniker Johan Gester 072-2403078.