Vilka vi är

Lantmännens mål är att utveckla en lönsam och hållbar verksamhet baserad på spannmål – en väldigt liten produkt med enorm potential. Vi går till jobbet fyllda av förväntningar eftersom vi vet att allt vi gör är en del av världen omkring oss. Det vi utvecklar och levererar som koncern påverkar både samhället i stort och människors vardagsliv.

Upptäck mer

Vad vi erbjuder

På Lantmännen utvecklar vi vår verksamhet med ett tydligt fokus på tillväxt – både på befintliga marknader och genom att utforska nya områden. Det är därför vi behöver nyfikna och passionerade medarbetare, som vågar testa nya vägar, vill arbeta tillsammans med andra och har drivkraften att påverka vilken väg vi tar.

Läs mer

Möt dina framtida kollegor

Bli en del av vårt team och låt oss tillsammans hitta nya sätt att arbeta med lantbruk, maskiner, bioenergi och livsmedel.

Hämta inspiration

Väx med oss

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker – och vi vill stödja dig så att du kan arbeta med det du brinner för.

Läs mer

Lediga jobb

Vi är en internationell och växande koncern med verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord. Du bestämmer över din egen framtid – vart vill du att din karriär ska ta dig?

Hitta drömjobbet

Studenter och unga talanger

I en värld med växande befolkning, accelererande klimatförändringar och allt mer medvetna konsumenter är efterfrågan på innovativa och hållbara spannmålslösningar större än någonsin. För att fortsätta vara framgångsrika och behålla vår ledande position behöver vi unga talanger som kan utmana oss och hjälpa till att forma vår framtid.

Utforska mer

YouTube preview

Karriärvalet är ditt - vart leder det dig?

Utforska de spännande möjligheterna inom våra olika bolag och varumärken.

 

Vi är ett talangföretag

Lantmännen har fem år i rad utsetts till ett av Sveriges tio främsta företag för talanger. Utmärkelsen delas ut av företaget 4Potentials som utvärderar över 400 företag och deras förmåga att attrahera, rekrytera, utveckla och skapa lojalitet bland sina medarbetare.