Demonteringstekniker anläggningsmaskiner

Swecon

Plats: Torshälla
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).


Swecon Anläggningsmaskiner söker för omgående anställning till vår demonteringsanläggning i Eskilstuna, en driven och engagerad demonteringstekniker av entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.


Arbetsuppgifter

• Utföra demontering av entreprenadmaskiner på vår demonteringsanläggning inklusive kvalitetsbedömning av demonterade komponenter

• Visst renoveringsarbete av begagnade komponenter

• Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten

• Kontrollera, provtrycka samt funktionstesta maskiner före demontering

• Kvalitetssäkra "egen kontroll" på utförda arbeten (vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten).


Kravprofil

• Erfarenhet från entreprenadmaskiner eller tunga fordon

• Erfarenhet av el, teknik och hydraulik

• Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus

• Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

 

För mer information om tjänsten:

Chef begagnade reservdelar Jan Kihlstenius, 010-556 38 62

Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56


Kontaktuppgifter

Jan Kihlstenius
Tel: +46 010-5563862
Tomas Welander, facklig företrädare IF Metall
Tel: +46 010-5562856