Elektriker/Automations tekniker – Lantmännen Cerealia Järna

Cerealia

Plats: Järna
Sista ansökningsdag: 2018-12-18

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


Elektriker/Automations tekniker – Lantmännen Cerealia Järna

 

AXA, Gyllenhammar, Kungsörnen och Gooh – är några av de varumärken vi på Lantmännen Cerealia tillverkar på vår anläggning i Järna. Vill du vara med och skapa positivt mervärde i vårt dagliga arbete och för att tillsammans med oss leva vår vision ”Från jord till bord”?

 

På vår Site i Järna är vi ca 200 personer som är fördelade på tre olika produktionsenheter där vi producerar färdigmat, pasta, frukost och havreprodukter. Vi är inne i en utvecklande och spännande period där vi omorganiserat och nu omstrukturerar underhålls arbetet för att möta framtida krav. El och automationsgruppen är en del av underhållsorganisationen. Funktionen arbetar mestadels med support till produktionsenheterna samt ansvarar för fastighetsel och div yttre objekt. I gruppens uppgifter ingår också att utveckla, anpassa, felsöka, reparera och övervaka arbetet med styrsystem, hög- och lågspänning samt krav ställa och delta i projekt. Krav på tillgänglighet och driftsäkerhet är nyckelord i vår verksamhet för att nå lönsamhet.  Vi söker nu en medarbetare till vårt team

 

Vi söker dig som:

 

Kan bidra med kompetens inom el och styr som hjälper oss i vidareutveckling av det förebyggande underhållet. Vi tror att du har kompetens för strukturerad felsökning, är van att arbeta med förebyggande underhåll, reparation, och installation av div elsutrustningar. I arbetet ingår även fastighets-el och elektrisk utrustning på yttre objekt. Schemalagd beredskapstjänst ingår efter en inkörningsperiod, vilket ingår för alla i gruppen med samma roll. Du ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett säkert och effektivt sätt. De styrsystem som vi i huvudsak använder oss av är Siemens, Schneider och ABB.

 

Lämplig grundutbildning bedöms vara el- och styrteknik på gymnasienivå eller högre. Kunskaper inom PLC är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Som person tror vi du är ansvarsfull, har förmåga att tänka nytt, är driven, flexibel och prestigelös.

 

Du har dessutom körkort och tillgång till egen bil.

 

Vi erbjuder dig:

 

Att bli en del i Lantmännen Cerealia - ett värdebaserat företag på en spännande förändringsresa med ambitiösa mål där ett effektivt underhåll är en viktig del i vår framgång. Du kommer att jobba på vår anläggning i Järna där du

får möjlighet att arbeta brett och bidra med din kompetens till en hel anläggning i ett flexibelt arbete.

 

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Järna.

 

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Teknik och Underhållschef Gunnar Karlsson, tel. 010-5563718

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Lantmännen Cerealia!


Kontaktuppgifter

Gunnar Karlsson
Tel: +46 105563718