Innesäljare till Lantmännen Cerealia Foodservice

Lantmännen Cerealia

Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2018-10-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!
Läs mer på www.lantmannencerealia.com.


Är du målmedveten, driven och gillar att arbeta i högt tempo? Vill du arbeta för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen? Lantmännen Cerealia söker nu en Innesäljare till Foodservice!

Som Innesäljare på Lantmännen Cerealia har du kontakt med kommersiella och offentliga kunder. Du kommer att arbeta både med nya och befintliga kunder, presentera kampanjer och nyheter ur vårt stora sortiment. På så vis bidrar du tillsammans med dina kollegor i innesäljsteamet till att Lantmännen Cerealias försäljning utvecklas positivt.

Innesäljsteamet består idag av 2 personer som har kontakt med stora delar av vårt eget företag men även med grossister och samarbetspartners. Vi arbetar mot uppsatta mål per projekt där arbetet är dynamiskt på det vis att innehåll och inriktning förändras löpande och anpassas mot olika typer av kundgrupper. Du har möjlighet att vara en del av utvecklingen då projekten utformas inom innesäljsteamet, i samarbete med uppdragsgivare som är offentliga och kommersiella säljorganisationerna samt marknadsavdelningen.

Du rapporterat till Affärschef Foodservice och placeringen är på vårt huvudkontor i Stadshagen, Stockholm.

Vi söker dig som är:

För att vara framgångsrik i rollen behöver du känna dig trygg i att arbeta i ett högt tempo där dina kontakter sker via telefon. Du har en god retorisk förmåga vilken gör att du kan presentera och kommunicera information på ett engagerande och framgångsrikt sätt. Vi tror också att du har ett högt driv med tydlig fokus på lönsamhet och hållbarhet för oss och vår kund samt delar Lantmännens värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Du är strukturerad och orädd som person och arbetar både självständigt och tillsammans med andra för att uppnå resultat. Utöver det ser vi att du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, flytande svenska i både tal och skrift samt god föreståelse för engelska.

Lantmännen Cerealia erbjuder dig:

Lantmännen erbjuder dig möjligheten att arbeta med starka varumärken i en engagerad och kunnig organisation. Vi tror att du har ett genuint intresse för mat och att du tillsammans med oss vill bidra till att fler upptäcker matglädje i vardagen!

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, tillträde sker i dec enligt överenskommelse.

Övrigt:

Har du frågor om tjänsten, kontakta Peter Skoog (Affärschef) på telefonnummer 070-9278077.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!


Kontaktuppgifter

Peter Skoog
Tel: +46 (0) 8-51978766 Tel: +46 (0) 709-278077