Kundmottagare Växjö

Swecon

Plats: Växjö

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).


Har du en bakgrund inom fordon? Är du serviceinriktad och har en god administrativ förmåga? Då är du den vi söker som kundmottagare!

Vi söker nu en kundmottagare med teknisk kompetens och god administrativ förmåga till vår serviceanläggning i Växjö. Du kommer att vara vårt ansikte ut mot kund och kommer att fungera som en länk till vår egna servicepersonal på anläggningen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och fördela verkstadens arbete samt se till att kontakten med kunder och leverantörer sker på ett fullgott sätt.

Dina arbetsuppgifter omfattar bl a:
- Verkstadsadministration, fakturering, hantering reklamationer mot leverantörer.
- Tidsrapportering, kontering leverantörsfakturor.
- Vara behjälplig med kundmottagning via telefon och i verkstad.
- Tillsammans med verkmästare/servicechef se till att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra service- och reparationsarbeten

Anställningen är en tillsvidareanställning med en sexmånaders provanställning.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med StudentConsulting. Klicka här, för att ansöka och ytterligare information, alternativt via www.studentconsulting.com. Du är även välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amelie Aronsson på mailadress: amelie.aronsson@studentconsulting.com.