Mekaniker, Bollnäs

Lantmännen Maskin

Plats: Bollnäs
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.


Vi söker nu förstärkning av en mekaniker till vår anläggning i Bollnäs. Vi söker därför nu dig som är intresserad av att börja arbeta hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Du kommer att ha fokus på underhåll av Swecon-maskiner – har du därför erfarenhet av detta sedan innan är det starkt meriterande. Du har praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon och gärna fordonsteknisk utbildning i grunden. Arbete sker både i verkstad och ute på fält hos våra kunder. Datorvana är önskvärt då mycket av felsökningen är via dator. 

Det är viktigt att du är kunnig inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa. Du förstår engelska manualer, har datorvana och lägst körkort B.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi erbjuder våra kunder.

Placeringsort är Bollnäs. Tjänsten är på heltid.    

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Verkstadschef Johnny Treseng på +46761168824.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-31 . Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.


Kontaktuppgifter

Johnny Treseng
Tel: +46 0105561884