Processoperatör till Åhus

Lantbruk

Plats: Åhus
Sista ansökningsdag: 2018-11-15

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh!, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com


Till vår Foderfabrik i Åhus söker vi just nu en processoperatör! För Dig med liknande erfarenhet, drivkraft och ordningssinne kan detta vara en spännande utmaning!

Om jobbet

Arbetet som processoperatör på råvarumottagningen innebär att man har hand om alla inleveranser av foderråvaror till foderfabriken. Råvarorna kommer med båt eller lastbil antingen som bulk eller förpackad vara. Uppgifterna består i huvudsak av mottagning, registrering, provtagning, planering av lagerutrymme, kontroll av lagersaldo, kontakt med vår planeringsavdelning, påfyllning av doseringsbehållare, krossning av råvaror, hygienarbete, inventeringar m.m. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning. Arbetstiden är normalt dagtid 07:00 -16:00, övertid kan förekomma.

Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och är du beredd att ge lite extra finns det möjligheter till utveckling både i det egna arbetet och inom Lantmännenkoncernen.

I Åhus finns förutom foderfabriken en lagercentral och en anläggning för hantering av spannmål. På foderfabriken arbetar 13 medarbetare och totalt i Åhus är det 23 anställda. Foderfabriken i Åhus tillverkar ca 260 000 ton foder till kor, grisar och höns om året.

Vem är du

Vi söker dig som har genomgått minst 3-årigt gymnasium. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom någon form av process och har arbetat i något produktionsnära IT-system och är van vid Office-paketet. Truckkort är meriterande.    

Som person är du systematisk, har drivkraft och tar egna initiativ. Du är noggrann och vill ha ordning och reda och du har god förmåga att självständigt planera arbetsdagen. Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt. Du har därför en god kommunikativ förmåga och har en naturlig känsla för service.  Du har också lätt för att självständigt läsa in och förstå anvisningar och beskrivningar.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Torsten Grönvall, driftschef: 010-556 02 87.
Din ansökan vill vi ha senast den 15 november 2018. Urval kan dock ske löpande så vänta inte – skicka in din ansökan redan idag!

 


Kontaktuppgifter

Torsten Grönvall
Tel: +46 010-5560287 Tel: +46 070-5892887