Reservdelsansvarig Skövde

Swecon

Plats: Skövde
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).


Till vår anläggning i Skövde söker vi en reservdelsansvarig. Vi söker dig som vill ha ett arbete som kräver god administrativ förmåga, intresse av service och försäljning samt vilja att skapa resultat. Du trivs med ett arbete med många olika ingredienser och högt tempo där du själv kan påverka resultatet.

Du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del av verkstadens administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är också en del i arbetet.

Du får ansvaret för vårt lager, vår reservdelshantering samt vår butik. I ditt arbete samverkar du dagligen med verkstaden. En viktig del i ditt dagliga arbete blir också att samverka med våra kunder i reservdelsfrågor samt att svara för försäljning av reservdelar.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet från branschen och reservdelshantering
  • är tekniskt intresserad
  • har kunskaper i engelska och administration.
  • är serviceinriktad, ordningsam och flexibel.
  • har lätt för att samarbeta

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 januari!

                                                                                
För mer information om tjänsten kontakta:
Mats Karlsson, platschef Skövde, telefon 010-556 91 83
Ingela Wass, fackligt kontaktombud Unionen, telefon 010-556 17 35


Kontaktuppgifter

Ingela Wass, facklig företrädare Unionen
Tel: +46 010-5561735
Mats Karlsson, platschef Skövde
Tel: +46 010-556 91 83