Reservdelssäljare Växjö

Swecon

Plats: Växjö

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).


Har du en bakgrund inom fordonsbranschen och reservdelshantering? Är du serviceinriktad och kan se och utveckla nya affärsmöjligheter? Då är du den vi söker som reservdelssäljare!

Vi söker nu en reservdelssäljare till vår anläggning i Växjö. Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvos anläggningsmaskiner. Arbetet innebär även att du kommer att medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är en naturlig del av arbetet.

Anställningen är en tillsvidareanställning som börjar med en provanställning på 6 månader.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med StudentConsulting. Läs gärna mer och ansök via denna länk eller via www.studentconsulting.com. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amelie Aronsson på mailadress: amelie.aronsson@studentconsulting.com.